• Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis!
  • Alles voor de beste klantervaring
8/10

Veelgestelde vragen over betalen

Hoe betaal ik mijn product?

Jament biedt jou de mogelijkheid aan om op verschillende manieren jouw product af te rekenen.

Betalen via iDeal
Wist je dat iDeal in Nederland het meest toegepaste betaalmiddel op internet is? Het is een veilige en snelle manier van afrekenen via je bank. Er worden voor iDeal betalingen geen extra kosten in rekening gebracht. Na betaling dien je op ‘bestelling voltooien’ of ‘terug naar de webwinkel’ te klikken. Hierna maken wij jouw bestelling direct in orde.

Betaling achteraf (Klarna)
Bij Jament kun je achteraf betalen via Klarna. Klarna voert voor Jament het volledige achteraf betaalproces uit. Wanneer je je bestelling afrondt via Klarna, ontvang je van hen een digitaal betaaloverzicht en betaal je het orderbedrag aan Klarna. ‘Achteraf betalen’ geeft jou de mogelijkheid om binnen 14 dagen te betalen. Zodra de bestelling verzonden is, ontvang je de factuur via Klarna. De daadwerkelijke betaling regel je zelf met Klarna. Afspraken over uitgestelde betaling maak je ook rechtstreeks met Klarna.

Gespreid betalen (Klarna)
Bij gespreid betalen met Klarna ontvang je een maandelijkse rekening, die halverwege de eerste maand na aankoop wordt verstuurd en die een vervaldatum heeft aan het begin van de volgende maand. Heb je bij meerdere aankopen gekozen voor gespreid betalen, dan worden al jouw aankopen verzameld op deze maandelijkse factuur.

Bancontact Mr Cash
Als Belgische klant zijn we blij dat je bij Jament een product hebt besteld. Speciaal voor jou kun je je bestelling ook betalen met BanContact / MrCash. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. Nadat de betaling is voltooid, maken wij direct jouw bestelling in orde.

Creditcard (Visa, Mastercard, American Express)
Ook als internationale klant zijn wij je graag van dienst. Je kunt je bestelling betalen met je Creditcard (Visa, Mastercard en American Express). Zo geniet je van de snelheid en veiligheid van de grootste internationale betaalmethode. Na bevestiging van je bank maken wij jouw bestelling direct in orde.

Sofort banking
Veilig en snel afrekenen met Sofort banking. Kies in het bestel proces voor Sofort banking en je komt om een veilige betaalomgeving waar je je land en je bank waarmee je wilt betalen. Daarna kun je inloggen met je eigen bankgegevens om te betalen.

PayPal
Veilig en snel afrekenen met PayPal. Kies bij de betaal opties voor PayPal en gebruik je inlog gegevens van PayPal om snel en eenvoudig af te rekenen.

Vragen?
Heb je nog vragen over de betaalmogelijkheden? Neem gerust contact op met onze productadviseurs van onze klantenservice. Zij helpen je graag met het kiezen van de juiste betaalmethode.

Hoe zit het met de BTW?

Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw.