• Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis!
  • Alles voor de beste klantervaring
8/10

Veelgestelde vragen over garantie

Heb ik garantie op mijn bestelling?

Jament staat ervoor in dat de producten voldoen aan de overeenkomst, de in het aanbod vermelde specificaties, bruikbaarheid en/of deugdelijkheid en de wettelijke regels/voorschriften ten tijde van de totstandkoming van de overeenkomst.

Jament streeft naar blije klanten en een uitstekende service. Helaas kan het voorkomen dat jouw aankoop defect is, niet naar behoren functioneert of dat er een ander probleem is ontstaan met jouw artikel. Hieronder vind je informatie over de garantie op onze artikelen.

Wanneer jouw pas gekochte product een defect vertoond of een fabricagefout heeft, dan is dat vervelend voor je. Neem dan contact op met onze productadviseurs. Wij doen ons best om jou weer blij te maken. Belangrijk is om daarbij het ordernummer en productnummer door te geven alsmede een zo helder mogelijke beschrijving van het probleem.

Onze klantenservice is geopend op werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur. Natuurlijk proberen we je zo snel mogelijk antwoord te geven. Hou er wel rekening mee dat we schriftelijke reacties binnen 2 dagen afhandelen en beantwoorden.
De directe kosten voor retourzendingen zijn voor rekening en risico van jou als koper, behalve als het een wettelijke garantie betreft, dan dragen wij deze kosten.

Garantie vanuit de fabriek
Naast de wettelijke garantie is op sommige producten tevens fabrieksgarantie van toepassing. Deze garantie staat los van de wettelijke garantie. Wanneer er sprake is van fabrieksgarantie, dan wordt dit nadrukkelijk benoemd op de productpagina of anders bij aflevering vermeld. De fabrieksgarantie is van toepassing op gebreken en defecten als gevolg van fabricagefouten.
Mocht jouw product dat binnen de fabrieksgarantie valt onverhoopt binnen de periode van de fabrieksgarantie defect raken, dan zal Jament ervoor zorgen dat je snel en kosteloos een vervangend product ontvangt. Dit geldt uiteraard alleen voor die producten die bij Jament zijn gekocht. Het is belangrijk dat je een defect product na de ontdekking hiervan, zo spoedig mogelijk aan ons kenbaar maakt.

Neem eerst contact op met onze klantenservice voordat je jouw product terug stuurt. Producten met fabrieksgarantie dien je namelijk te retourneren aan onze leverancier EDC Wholesale BV. Onze productadviseurs zullen je verdere retourinformatie geven zodat jouw product op de juist plek terecht komt. Vermeld daarbij het ordernummer, het productnummer en een zo helder mogelijke beschrijving van het defect. De verzendkosten voor het terugsturen van een product in de fabrieksgarantieperiode of vanwege de wettelijke garantie zijn voor rekening van Jament.