• Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis!
  • Alles voor de beste klantervaring
8/10

Veelgestelde vragen over klachten

Klachten

Jament gaat voor tevreden klanten. Om dit te bereiken doen we elke dag ons uiterste om een vlotte en uitstekende dienstverlening te bieden. Desondanks kan het toch gebeuren dat je ergens niet tevreden over bent. Wij vragen je om dit met ons te delen zodat we tot een passende oplossing voor jouw klacht kunnen komen en onze dienstverlening nog verder kunnen verbeteren.

Klacht over product

Indien je klacht gaat over een bepaald product, dan horen we dat uiteraard graag en proberen we met jou tot een redelijke oplossing te komen. Je kunt daarvoor contact opnemen met onze klantenservice. Indien er sprake is van een defect verwijzen we je graag naar onze informatiepagina over ruilen en retourneren.

Klacht over iets anders

Indien je een andere klacht over Jament hebt, dan vragen we je om contact op te nemen met onze klantenservice. Dit kun je doen door een bericht te sturen via het formulier welke je kunt vinden bij klantenservice.

Reactietijd op berichten

Doorgaans zal er binnen 48 uur worden gereageerd op alle berichten aan de klantenservice. Indien we meer tijd nodig hebben om je klacht af te handelen, dan informeren we je hier over via een bericht per mail. Je ontvangt in ieder geval uiterlijk binnen 14 dagen een inhoudelijke reactie.

Komen we er samen helaas niet uit?

Indien u niet tevreden bent met de afhandeling van uw klacht dan kunt u deze ook voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel (www.sgc.nl) of aan deze Geschillencommissie via het Europees ODR Platform (https://ec.europa.eu/consumers/odr).